Dordtenaar van het Jaar | Peter Paul van der Hout | Velvet Music Dordrecht | Het Magazijn

Peter Paul genomineerd voor Dordtenaar van het Jaar 2018

Tien kandidaten strijden om de titel van Dordtenaar van het Jaar 2018, waaronder onze eigen Peter Paul.

De nominaties voor Dordtenaar van het Jaar, een waardering in het leven geroepen door AD De Dordtenaar, zijn bekend en tot zijn (en een klein beetje ook onze eigen) verrassing is onze eigen Peter Paul, als voortrekker van ons initiatief en voorzitter van Stichting Het Magazijn, één van de tien genomineerden!

Een zeer belangrijke motivatie in ons werk is altijd geweest, om iets voor onze stad neer zetten. Deze nominatie zien we dan ook als een waardering voor ons werk en daar willen we jullie dan ook in het bijzonder voor bedanken!

Naast voortrekker en voorzitter van Het Magazijn is Peter Paul ook één van de initiatiefnemers van het Dordtse Schuim Bierfestival! Eén van de vele leuke evenementen in Dordt die ieder jaar weer meer bierliefhebbers naar Dordrecht weet te trekken!

Maar Peter Paul en de rest van ons team staan gelukkig niet alleen om onze stad nog mooier te maken! AD De Dordtenaar heeft dan ook nog negen andere hele goede kandidaten genomineerd voor Dordtenaar van het Jaar 2018, die ieder op hun geheel eigen wijze hun belangrijke en onvergelijkbare bijdrage maken aan onze steeds mooier wordende stad. De nominatie is naar onze mening dan al een prijs op zich!