PrinceParty | The Beautiful Ones Launch

De feestelijke lancering van de autobiografie The Beautiful Ones van Prince!

Op woensdag 30 oktober verschijnt The Beautiful Ones van Prince en de presentatie van dit boek is bij ons in Het Magazijn! Het boek wordt, namens Xander Uitgevers, gepresenteerd door Sander Knol.
Schrijver/journalist en waarschijnlijk de grootste Princekenner van Nederland Edgar Kruize geeft een introductie over het boek.
Voor en na de presentatie van het boek draait onze eigen Princefan Peter Paul van Velvet Music Dordrecht de beste nummers van Prince & Kornuiten.

Het boek is bij ons online te reserveren, zodat je zeker bent van je exemplaar en je deze die avond als eerste in Nederland al mee kunt nemen.

Een avond die je als muziekliefhebber niet mag missen en waar iedere Princefan bij aanwezig moet zijn!

‘We beginnen bij het begin – mijn eerste herinnering – en hopelijk komen we helemaal tot aan de Super Bowl. Jullie lezen toch nog wel boeken?!’
Prince in Avenue over The Beautiful Ones

We hebben iets bijzonders in handen. Begin 2016 koos Prince de New Yorker-journalist Dan Piepenbring om hem te helpen bij het schrijven van zijn memoires. Nachtelijke, intieme telefoongesprekken werden gevoerd en Prince leverde zijn eerste vijftig handgeschreven pagina’s in, maar zijn plotselinge dood deed alles wankelen.
Nu verschijnt alsnog deze unfinished memoir. Het opent met een intiem en briljant telefoongesprek tussen Dan en Prince vlak voor zijn dood en duikt vervolgens diep in een door Prince geschreven persoonlijk relaas over zijn onrustige jeugd, zijn eerste, vormende indrukken en de inspiratiebronnen voor zijn muziek.

Het prachtig vormgegeven boek staat bol van uniek fotomateriaal, originele aantekeningen van Prince en handgeschreven songteksten.

The Beautiful Ones is een parel voor fans en voor mooie-boekenliefhebbers en is een uniek eerbetoon aan zijn leven.
• Originele handgeschreven tekst in facsimile, ook in de Nederlandse editie
• Inclusief Nederlandse vertaling
• In samenwerking met The Prince Estate
• Uniek Behind-the-scenes materiaal
• Zorgvuldig bewaarde foto’s
• Luxe fullcolour editie
• Hardcover met paars linnen en goudfolie
• Verschijnt gelijktijdig met Amerikaanse editie

Prince Rogers Nelson (1958-2016) was zanger, songwriter, producer, arrangeur, multi-instrumentalist en auteur. Zijn doorbraak kwam in 1984 met ‘Purple Rain’, de soundtrack van de gelijknamige film, die vier hitsingels voortbracht. Prince werd één van de populairste en meest invloedrijke artiesten van zijn tijdperk. Dit is zijn enige eigen boek.

Het Magazijn

Gratis entree
Voorstraat 180, 3311ES, Dordrecht