René Jonker & Rosalie Wammes | Instore

07
Dec 2018
Vrijdag
16.45 UUR

Nummers uit de nieuwe muziektheatervoorstelling ‘En dus zal ik weer gaan’ van Ilay den Boer

TG Ilay presenteert haar nieuwste voorstelling En dus zal ik weer gaan van 13 t/m 15 december in Schouwburg Kunstmin. En dus zal ik weer gaan is een muzikale theatervoorstelling over het spanningsveld tussen vrijheid en egoïsme en het streven naar gelukzaligheid. Waar stopt vrijheid en begint egoïsme?

Over de voorstelling
Rik is vader, zanger en dakloos. Met een laatste concert bezingt hij zijn zelfverkozen vrijheid, maar ook het verlangen naar zijn dochter. Tijdens het concert is de bar open; drink samen met Rik op het leven en word deelgenoot van zijn dagelijkse gevecht met moraal en plicht.

Als onderdeel van de research werkte Ilay den Boer bij Het Leger des Heils Dordrecht. Hierdoor ontmoette hij vele mensen die in een kwetsbare fase van hun leven verkeerden. Hij leerde de perspectieven van mannen als Rik van binnenuit kennen.

Over de instore
De voorstelling En dus zal ik weer gaan wordt gespeeld door Jurjen Sytsma, René Jonker en Rosalie Wammes. Bij dit instore-optreden zullen René Jonker (zang en gitaar) en Rosalie Wammes (zang en harp) een aantal nummers van de voorstelling laten horen bij ons op de eerste verdieping.