The Grand Opening

01
Sep 2018
Zaterdag
12:00 - 01.00 UUR

Zaterdag 1 september wordt met een feestelijk programma de deur van Het Magazijn geopend.

Sinds 1 juli 2018 is op de Voorstraat in Dordrecht een geheel nieuw concept voor de stad van start gegaan. In Het Magazijn bundelen Dordtse ondernemers en de SBK Kunstuitleen & Galerie hun krachten. Met een combinatie van restaurant, stores, kunstuitleen en galerie biedt Het Magazijn een unieke ervaring. Om dit te vieren is er op zaterdag 1 september The Grand Opening.

Om de feestelijke opening luister bij te zetten, hebben we deze dag een feestelijk programma van 12.00 tot 01.00 uur. ’s Middags beginnen we met een DJ set van DJ Total Rico, waarna om 18.00 de zonovergoten indiepopband The Artificial het podium zal betreden. Aansluitend hierop is de presentatie van het nieuwe album Because of You van Tangarine. Met de Dordtse DJ Phil Martin wordt deze dag vanaf 21.00 uur swingend afgesloten.

Expositie ‘Higher Animal’
Op deze feestelijke dag opent SBK Kunstuitleen & Galerie ook de expostie ‘Higher Animal’ van afgestudeerde studenten van de Willem De Kooningacademie in Rotterdam, welke t/m 31 oktober is te zien in Het Magazijn. De Tentoonstelling bestaat uit twee installaties, fotografische werk en een film.

Kunstenaars in de tentoonstelling:
Perrine Philomeen: Hijab in Transition (fotografie)
Irma van Doornmalen: Alienation of the Human Body (installatie)
Caio Vita: Imprecisely Human (installatie)
Lana Prins: Blurring the Reality and Fiction (fotografie)
Puck Litaay: A Death in the Family (film)


Voor actuele informatie en aanmelden The Grand Opening.