Velvet en FotoFilmFabriek bezorgen gratis in Dordrecht | Het Magazijn

Velvet & FotoFilmFabriek
bezorgen je bestelling gratis in Dordrecht!

Het zijn nog steeds rare tijden, en dat heeft ook zijn weerslag op jullie favoriete winkels in Het Magazijn.

Het is extra zuur dat het niet mogelijk is om in deze belangrijke decembermaand lekker bij ons in Het Magazijn te komen browsen en/of te shoppen.
Om onze trouwe Dordtse* klandizie tegemoet te komen hebben we voor de komende weken de gratis Velvet Music-bezorgservice weer opgezet, zodat je niet zonder je fotobenodigdheden en/of lp’s en cd’s hoeft komen te zitten.

Help Dordtse ondernemingen deze moeilijke tijden door en shop local!

*we bezorgen ook in Papendrecht en Zwijndrecht, maar we kunnen same-day-delivery dan niet garanderen.

Velvet Music Dordrecht

Hoe werkt het?

Stel je vraag en/of plaats je bestelling via WhatsApp. Wij zullen dan z.s.m. contact met je opnemen betreffende je bestelling, en om een moment af te spreken om het bestelde product gratis bij je thuis te komen brengen. Betaling zal plaats kunnen vinden d.m.v. een Tikkie/betaalverzoek of per PIN/creditcard aan de deur.
Wij zullen er natuurlijk alles aan doen om ervoor te zorgen dat de spullen (kerstcadeaus!) op tijd zijn, maar ook wij zijn vanzelfsprekend afhankelijk van onze leveranciers.
Bestellingen vóór 14.00 uur kunnen dezelfde dag nog bezorgd worden.

FotoFilmFabriek

Hoe werkt het?

Ook de analoge fotografie benodigdheden van FotoFilmFabriek worden voor jou gratis in Dordrecht bezorgd. Bezoek fotofilmfabriek.nl, plaats je bestelling, kies voor gratis bezorging in Dordrecht en zij zorgen dat je je bestelling op afspraak gratis in huis krijgt!