Vintage Audio Repair

Geen linkje delen met je vrienden via Spotify, maar stuur ze een echte uitnodiging voor een oldschool avondje platen luisteren. Ook toe aan een digitale detox? Join the analog revolution! Ouderwets genieten met de kwaliteit van nu. Wij leveren alle toebehoren die nodig zijn om uw favoriete albums in top conditie te houden en zijn in Het Magazijn te vinden naast de platen en CD’s van Velvet, dé muziekwinkel van Dordrecht en omstreken.

Dus van de grootste albums tot de kleinste accessoires, bij Het Magazijn is uw waardevolle vinylcollectie in goede handen. Of u nu een vintage draaitafel heeft die u wilt laten repareren en upgraden of opzoek bent naar een nieuw exemplaar, u bent bij ons aan het juiste adres. Tevens verkopen we nieuwe elementen, naalden en snaren. Vintage Audio Repair is gespecialiseerd in het repareren en restaureren van platenspelers en overige vintage audio apparatuur.

Vintage Audio Repair (VAR) bestaat uit Abbe de Groot en Esther Engelen. Abbe heeft in 2011 het bedrijf opgericht. Vanaf zijn tiende levensjaar haalt hij alles waar een stekker aan zit uit elkaar en zo ontstond zijn passie voor vintage audio. Het was dus geen verrassing dat hij afstudeerde als audio-ingenieur in 2003. Hij restaureert en repareert nu al ruim 15 jaar buizen-, gitaar- en jukeboxversterkersen andere vintage audio apparatuur.

Abbe en Esther raakten bevriend door hun gezamenlijke interesse in fotografie. De professionele samenwerking begon toen Esther de ouderwetse website een update gaf en hierdoor werd het een stuk drukker. Zo werd Esther in juni 2017 mede-eigenaar van Vintage Audio Repair. Inmiddels is zij verantwoordelijk voor de klantcommunicatie, de website, de administratie, de fotografie, de planning en alles eromheen, waardoor Abbe zich zoveel mogelijk met repareren en ontwerpen bezig kan houden.

Door alle verschillende werkzaamheden is dit voor ons allebei een droombaan. We helpen u met plezier via de telefoon, mail of in Het Magazijn!

VAR in Het Magazijn.
We zijn normaal gesproken aanwezig op de volgende dagen: maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Op onze contactpagina kunt u de precieze tijden vinden. U kunt ons alle dagen bellen op onderstaand nummer, maar als u technische vragen of een reparatieverzoek heeft kunt u deze het beste via de mail sturen.

<br/ >Op afspraak is het uiteraard mogelijk om apparatuur langs te brengen bij Het Magazijn. Gezien onze minimale opslagruimte is het beter om eerst contact op te nemen voordat u gaat sjouwen met uw apparatuur!

Voorstraat 180, 3311ES, Dordrecht