Fokke

Eigenaar Restaurant Het Magazijn | Bestuurslid Stichting Het Magazijn

Fokke is mede-eigenaar van Restaurant Het Magazijn. Ook Fokke is een echte horecaman, die vanaf zijn vijftiende werkzaam is in de horeca. Hij begon in de spoelkeuken van Bacchus, maar kwam al snel op de vloer tussen de gasten te werken, waar hij helemaal tot zijn recht kwam.

Bij Bacchus ontstond Fokke zijn liefde voor het horecavak en ook een onafscheidelijke vriendschap met Safak, die enige tijd na hem ook bij Bacchus kwam werken. Deze liefde en deze vriendschap waren de basis voor de wens om zelf een restaurant te beginnen, wat nu met Restaurant Het Magazijn een feit is geworden.

Na Bacchus kwam Fokke in Rotterdam bij Kwiezien te werken, een restaurant waar hij op een hoger culinair niveau leerde werken en waar hij veel leerde over kwalitatief goede producten. Hierna was hij in een leidinggevende functie betrokken bij de start van Restaurant Post, wat hem veel leerde over het opstarten van een eigen zaak.

Zijn passie voor mooie producten en goed eten en drinken is voor Fokke de spil van het horecavak. In ons restaurant zal hij dit dan ook met veel liefde en enthousiasme aan zijn gasten meegeven. Wanneer hij op de vloer is en je wilt meer weten over wat je eet en drinkt, schroom dan zeker niet om hem hier meer over te vragen.

Buiten zijn liefde voor het horecavak is Fokke ook een echte pretmaker en entertainer. Fokke gaat bijvoorbeeld graag naar een festival, houdt van whiskey en bier en vindt het heerlijk om thuis of bij vrienden in de keuken te staan. Zijn vrienden en familie neemt hij ook graag mee in al deze ervaringen.

Als jongste vader in ons team, die tot over zijn oren verliefd is op zijn dochter Pip, is het sporten er de laatste tijd wat bij ingeschoten, maar hij vindt het heerlijk om zijn zinnen te verzetten op de racefiets.