Vacature | Ervaren medewerker bediening gezocht

Ons restaurant is op zoek naar een nieuwe collega die het team komt versterken!

Ben jij een ervaren medewerker bediening en is de horeca je liefde en je passie?

Restaurant Het Magazijn is gevestigd op de langste winkelstraat van Nederland, de Voorstraat, op nummer 180. Het Magazijn is een uniek pand in Dordrecht waar meerdere ondernemers – Velvet Music Dordrecht, FotoFilmFabriek, SBK Kunstuitleen & Galerie, diverse pop-up Stores en Restaurant Het Magazijn – de samenwerking zijn aangegaan.

Om ons team compleet te maken zoeken wij een fulltime (38u/week) ervaren medewerker voor in de bediening en achter de bar.

We bieden een prettige arbeidsomgeving, veel ruimte voor eigen ideeën en inbreng, doorgroeimogelijkheden en een enthousiast team om mee samen te werken. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn bij ons helder en transparant, waarbij we een sociaal-leven naast je carrière op gelijke voet zetten.

Nieuwsgierig geworden? Reageer dan snel!

Voor een impressie van het concept en de vorderingen volg Het Magazijn op Instagram & Facebook of bezoek onze site magazijndordrecht.nl

Werklocatie Dordrecht, Voorstraat 180
Taal Nederlands (Vereist)
Soort dienstverband Voltijd (38u/week)
Leeftijd Minimaal 18 jaar

Solliciteren kan bij Fokke Wagner en Safak Zengin van Restaurant Het Magazijn die ook verdere informatie kunnen verstrekken. Sollicitaties (brief en CV) kunnen per mail gericht worden aan restaurant@magazijndordrecht.nl