Vacature Kok | Restaurant Het Magazijn | Dordrecht

Vacature | Kok gezocht

Ons restaurant is op zoek naar een nieuwe collega die het keukenteam komt versterken!
Restaurant Het Magazijn is gevestigd op de langste winkelstraat van Nederland, de Voorstraat, op nummer 180. Het Magazijn is een uniek pand in Dordrecht waar meerdere ondernemers – Velvet Music Dordrecht, FotoFilmFabriek, SBK Kunstuitleen & Galerie, diverse pop-up Stores en Restaurant Het Magazijn – de samenwerking zijn aangegaan.

Wij zijn opzoek naar een enthousiast en leergierig teamlid die mee wil groeien in ons bedrijf en ons team wilt versterken. We bieden een prettige arbeidsomgeving, de ruimte voor eigen ideeën en inbreng, doorgroeimogelijkheden en een energiek team om mee samen te werken.

De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn bij ons helder en transparant, waarbij we een sociaalleven naast je carrière op gelijke voet zetten. Alle dagen met Kerst werken zit er bij ons niet in en oud&nieuw blijven we dicht, want ook wij houden van een feestje! Ben je op zoek naar een fulltime baan dan zal je week er zo uitkomen te zien dat je 4 dagen aan het werk bent en 3 dagen vrij. Werk je liever als Flex dan is er veel bespreekbaar.

Nieuwsgierig geworden? Reageer dan snel!

Voor een impressie van het concept en de vorderingen volg Het Magazijn op Instagram & Facebook of bezoek onze site magazijndordrecht.nl

Verwachte openingsdatum 1 juli 2018
Opleiding Middelbaar beroepsonderwijs (vereist)
Werklocatie Dordrecht, Voorstraat 180
Taal Nederlands (Vereist)
Soort dienstverband Voltijd, Deeltijd, Bepaalde Tijd, Onbepaalde Tijd

Solliciteren kan bij Fokke Wagner en Safak Zengin van Restaurant Het Magazijn die ook verdere informatie kunnen verstrekken. Sollicitaties (brief en CV) kunnen per mail gericht worden aan restaurant@magazijndordrecht.nl