Ons restaurant is op zoek naar een nieuwe collega die het team komt versterken!

Restaurant Het Magazijn is gevestigd op de langste winkelstraat van Nederland, de Voorstraat, op nummer 180. Het Magazijn is een uniek pand in Dordrecht waar meerdere ondernemers – Velvet Music Dordrecht, FotoFilmFabriek, SBK Kunstuitleen & Galerie, diverse pop-up Stores en Restaurant Het Magazijn – de samenwerking zijn aangegaan.

We zijn op zoek naar een enthousiaste allround keukenhulp, die minimaal twee dagen in de week flexibel inzetbaar is. Als keukenhulp assisteer je zowel het keukenteam, met name als afwasser en als op de vloer, als “runner”, voor het uitserveren van bestellingen.

Ben je stressbestendig, beschik je over een gezonde dosis eigen initiatief, ben je collegiaal en heb je over verantwoordelijkheidsgevoel? Dan bij jij de keukenhulp die ons team moet komen versterken!

We bieden een prettige arbeidsomgeving, veel ruimte voor eigen ideeën en inbreng, doorgroeimogelijkheden en een enthousiast team om mee samen te werken. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn bij ons helder en transparant, waarbij we een sociaal-leven naast je carrière op gelijke voet zetten.

Nieuwsgierig geworden? Reageer dan snel!

Voor een impressie van Het Magazijn, volg Het Magazijn op Instagram & Facebook of bezoek onze site magazijndordrecht.nl

Werklocatie Dordrecht, Voorstraat 180
Taal Nederlands (Vereist)
Soort dienstverband Minimaal twee dagen in de week
Leeftijd Vanaf 16 jaar

Solliciteren kan bij Dave Smit (kok) van Restaurant Het Magazijn die ook verdere informatie kunnen verstrekken. Sollicitaties kunnen per mail gericht worden aan keuken@magazijndordrecht.nl