Kok gezocht | Restaurant Het Magazijn | Dordrecht onder één dak

Ons restaurant is op zoek naar een nieuwe collega die het team komt versterken!

Ben jij zelfstandig werkend kok en is koken je liefde en je passie?

Restaurant Het Magazijn is gevestigd op de langste winkelstraat van Nederland, de Voorstraat, op nummer 180. Het Magazijn is een uniek pand in Dordrecht waar meerdere ondernemers – Velvet Music Dordrecht, FotoFilmFabriek, SBK Kunstuitleen & Galerie, diverse pop-up Stores en Restaurant Het Magazijn – de samenwerking zijn aangegaan.

Wij zijn op zoek naar een zelfstandig werkend kok die leergierig is en zijn carrière en boost wilt geven.

Ben je in het bezit van de benodigde diploma’s, certificaten, eigenschappen, verantwoordelijkheden en vaardigheden dan is dat altijd mooi meegenomen, maar bij ons telt werkervaring en enthousiasme net zo mee! We zoeken namelijk iemand die houdt van lekker eten en drinken en met trots de functie van kok wil dragen.

We bieden een prettige arbeidsomgeving, veel ruimte voor eigen ideeën en inbreng, doorgroeimogelijkheden en een enthousiast team om mee samen te werken. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn bij ons helder en transparant, waarbij we een sociaal-leven naast je carrière op gelijke voet zetten.

Nieuwsgierig geworden? Reageer dan snel!

Voor een impressie van Het Magazijn, volg Het Magazijn op Instagram & Facebook of bezoek onze site magazijndordrecht.nl

Werklocatie Dordrecht, Voorstraat 180
Taal Nederlands (Vereist)
Soort dienstverband 28 tot 32 uur in de week

Solliciteren kan bij Normen Wierckx (Chef-Kok) van Restaurant Het Magazijn die ook verdere informatie kunnen verstrekken. Sollicitaties (brief en CV) kunnen per mail gericht worden aan keuken@magazijndordrecht.nl