Type and press Enter.

Groepsreserveringen

Heeft u wat leuks te vieren met vrienden, familie of collega’s?

Het Magazijn biedt een mooie ruimte op maat. Tot zeker 140 mensen bent u welkom in ons restaurant of onze prachtige stadstuin.

Vraag nu een offerte op maat aan door te mailen naar reserveren@magazijndordrecht.nl

Nieuwsgierig geworden naar de diverse mogelijkheden?

Scroll dan rustig even verder!

Ontbijt

Vanaf 20 personen serveren we een gezellig en uitgebreide ontbijttafel, De tafels dekken wij gezellig in met kleine bordjes, op tafel plaatsen wij de volgende ontbijtgerechten; Fluffy American pancakes, toast met avocado, boerendesem met huisgerookte zalm & roomkaas, sneetje boerendesem met jonge kaas, verse croissant, jam, Nutella, volle yoghurt met huisgemaakte granola & roerei.

Lunch

Vanaf 20 personen serveren we voor de lunch 2 verschillende belegde broodjes in combinatie met een soepje van het seizoen. De lunchtafel valt uit te breiden met een een side salad.

Vraag een offerte aan via reserveren@magazijndordrecht.nl

A la Carte

U kunt gezellig met een groep tot 20 personen a la carte komen dineren bij ons restaurant. U kunt rechtsonder in het scherm direct reserveren mits de groep kleiner is dan 20 personen, waarnaar u bij de opmerkingen kunt noteren dat u graag a la carte dineert met het gezelschap.

Tasting dinner

Ook is de optie er bij groepen groter dan 20 personen om een Tasting dinner te reserveren.

Tijdens een tasting diner worden er diverse kleine gerechtjes geserveerd van onze kaart. De gerechtjes worden in handzame vorm geserveerd door ons, welke ook gemakkelijk uit de hand gegeten kan worden. Dit gemak zorgt ervoor dat het gezelschap zich in een informele setting kan opstellen en makkelijk van plaats kan verwisselen. Ideaal voor feesten en partijen. De gerechtjes zijn seizoensgebonden en zijn kleinere varianten van gerechten op onze kaart.

Tot 35 personen kunnen wij dit aan tafel verzorgen (zittend), vanaf 36 personen verdelen wij het gezelschap over een combinatie van sta- & zitplekken en serveren wij de tasting dinner in de vorm van een walking dinner.

Vraag een offerte aan via reserveren@magazijndordrecht.nl

Verjaardag, surprise party of een ander leuk feest?!

Wilt u een leuke verjaardag of partij organiseren bent u bij het Magazijn aan het goede adres! We hebben diverse mogelijkheden op maat voor de grote van uw groep. Zowel binnen als in onze stadstuin kunt u terecht voor een gezellig feestje! Wilt u meegenomen worden door een selectie van onze wijnen, een reis maken met uw gezelschap door de wereld van onze grote selectie aan wisselende bieren of een open bar voor uw gasten met de dranken door u bepaald. Maak nu een afspraak om het persoonlijk met ons te bespreken. Of vraag via de mail een offerte aan met diverse opties (reserveren@magazijndordrecht.nl)