Heeft u wat leuks
te vieren 
met vrienden,
familie of collega’s?

Het Magazijn biedt een mooie ruimte op maat. Tot zeker 200 mensen
bent u welkom in ons restaurant of onze prachtige stadstuin.

Vraag nu een offerte op maat aan door te mailen naar
reserveren@magazijndordrecht.nl

 

Nieuwsgierig geworden naar de diverse mogelijkheden?
Denk aan ontbijt/ koffie met gebak/ brunch/ lunch/
shared diner/ walking diner/ borrel/ Of toch iets anders?

Scroll dan rustig even verder!

Groepsreserveringen

Ontbijt

We serveren een gezellig ontbijtbuffet, met verse croissants en jam, volle yoghurt en huisgemaakte granola, roerei en zuurdesembrood met kaas van de markt. Inclusief 1 consumptie koffie of thee. Het ontbijt is uit te breiden met warme bereidingen zoals, quiches , fluffy pancakes, warm soepje, egg&bacon muffin, taartjes en meer.

Lunch

We serveren voor de lunch 2 luxe sandwiches in combinatie met een soepje van het seizoen. Uiteraard kan dit uitgebreid worden met diverse warme en/of koude lekkernijen.

Vraag een offerte aan via reserveren@magazijndordrecht.nl

Ontbijt Magazijn

A la Carte

U kunt gezellig met een groep tot 20 personen a la carte komen dineren bij ons restaurant. U kunt HIER direct reserveren mits de groep kleiner is dan 20 personen, waarnaar u bij de opmerkingen kunt noteren dat u graag a la carte dineert met het gezelschap.

Shared dinner

Ook is de optie er bij groepen groter dan 12 personen om een Shared diner te reserveren. Met een shared diner worden de tafels intiem ingedekt met kleine borden en wordt de tafel met schalen geserveerd waar verschillende voorgerechten, hoofdgerechten en een petit dessert gepresenteerd worden. Ook dit is uiteraard uit  te breiden met diverse extra gerechten en lekkernijen. Op deze manier kunt u  met een groot gezelschap of familie gezellig aan tafel schuiven en zo meerdere gerechten kunt proeven en delen.

De keuze van de gerechten zijn met zorg samengesteld door onze Chef Normen en veranderen met het seizoen mee. Indien u aanpassingen wenst in verband met specifieke wensen of allergieën dan is dit altijd bespreekbaar. Vergeet niet uw dieetwensen en allergieën door te geven bij uw reservering.

We kunnen ook een keuze menu voor u samenstellen. Dat kan al vanaf 2 gangen. Vraag een offerte aan via reserveren@magazijndordrecht.nl

Walking dinner

Indien uw gezelschap uit meer dan 50 personen bestaat raden wij u aan om een Walking-diner te houden. Hier worden meerdere gerechten in handzame vorm geserveerd. De gerechten hebben bij het Walking diner arrangement nagenoeg dezelfde portionering en zijn eenvoudig en handzaam te nuttigen.

U kunt een keuze maken uit de onderstaande vormen.

Walking-diner Easy:
Keuze uit 5 kleine gerechten

Walking-diner Regular:
Keuze uit 6 kleine gerechten

Walking-diner Deluxe:
Keuze uit 7 kleine gerechten

Interesse in een voorbeeld menu of eventuele vragen? Dan kunt u mailen naar reserveren@magazijndordrecht.nl.

Verjaardag, surprise party of een ander leuk feest?!

Wilt u een leuke verjaardag of partij organiseren bent u bij het Magazijn aan het goede adres! We hebben diverse mogelijkheden op maat voor de grote van uw groep. Zowel binnen als in onze stadstuin kunt u terecht voor een gezellig feestje! Wilt u meegenomen worden door een selectie van onze wijnen, een reis maken met uw gezelschap door de wereld van onze grote selectie aan wisselende bieren of een open bar voor uw gasten met de dranken door u bepaald. Maak nu een afspraak om het persoonlijk met ons te bespreken. Of vraag via de mail een offerte aan met diverse opties (reserveren@magazijndordrecht.nl)

DJ Magazijn