Heeft u wat leuks
te vieren 
met vrienden,
familie of collega’s?

Het Magazijn biedt een mooie ruimte op maat. Tot zeker 200 mensen
bent u welkom in ons restaurant of onze prachtige stadstuin.

Vraag nu een offerte op maat aan door te mailen naar
reserveren@magazijndordrecht.nl

 

Nieuwsgierig geworden naar de diverse mogelijkheden?
Denk aan ontbijt/ koffie met gebak/ brunch/ lunch/
shared diner/ walking diner/ borrel/ Of toch iets anders?

Scroll dan rustig even verder!

Groepsreserveringen

Ontbijt

We serveren een gezellig ontbijtbuffet, De tafels dekken wij gezellig in met kleine bordjes, op tafel plaatsen wij de volgende ontbijtgerechten; Fluffy American pancakes, bananabread, toast met avocado, boerendesem met huisgerookte zalm & roomkaas, sneetje boerendesem met jonge kaas, verse croissant, jam, volle yoghurt met huisgemaakte granola & roerei.

Lunch

We serveren voor de lunch 3 verschillende belegde broodjes in combinatie met een soepje van het seizoen. Uiteraard kan dit uitgebreid worden met diverse warme en/of koude lekkernijen.

Vraag een offerte aan via reserveren@magazijndordrecht.nl

Ontbijt Magazijn

A la Carte

U kunt gezellig met een groep tot 20 personen a la carte komen dineren bij ons restaurant. U kunt rechtsonder in het scherm direct reserveren mits de groep kleiner is dan 20 personen, waarnaar u bij de opmerkingen kunt noteren dat u graag a la carte dineert met het gezelschap.

Shared dinner

Ook is de optie er bij groepen groter dan 12 personen om een Shared diner te reserveren.

Tijdens een sharing dinner worden de tafels gedekt met kleine borden en worden er diverse kleine gerechten geserveerd van onze kaart. Het idee is dat u met een groot gezelschap/familie gezellig aan tafel schuift en
de mogelijkheid heeft om meerdere gerechten te proeven en te delen.

De gerechten worden niet klassiek als voor-/hoofdgerecht en dessert geserveerd maar in etappes zodat er een fijne informele sfeer ontstaat van borrelen en dineren. De keuze van de gerechten zijn met zorg samengesteld door onze Chef Normen en veranderen met het seizoen mee. Indien u aanpassingen wenst in verband met specifieke wensen of allergieën dan is dit altijd bespreekbaar. Vergeet niet uw dieetwensen en allergieën door te geven bij uw reservering.

We kunnen ook een keuze menu voor u samenstellen. Dat kan al vanaf 2 gangen. Vraag een offerte aan via reserveren@magazijndordrecht.nl

Walking dinner

Indien uw gezelschap uit meer dan 50 personen bestaat raden wij u aan om een Walking-diner te houden. Tijdens een walking dinner worden er diverse kleine gerechtjes geserveerd die u gemakkelijk uit de hand kunt eten. Dit gemak zorgt ervoor dat het gezelschap zich in een informele setting kan opstellen en makkelijk van plaats kan verwisselen. Ideaal voor feesten en partijen. De gerechtjes zijn seizoensgebonden en zijn vaak kleinere varianten van gerechten op onze kaart.

U kunt een keuze maken uit de onderstaande vormen.

Walking-diner Easy:
Keuze uit 5 kleine gerechten

Walking-diner Regular:
Keuze uit 6 kleine gerechten

Walking-diner Deluxe:
Keuze uit 7 kleine gerechten

Interesse in een voorbeeld menu of eventuele vragen? Dan kunt u mailen naar reserveren@magazijndordrecht.nl.

Verjaardag, surprise party of een ander leuk feest?!

Wilt u een leuke verjaardag of partij organiseren bent u bij het Magazijn aan het goede adres! We hebben diverse mogelijkheden op maat voor de grote van uw groep. Zowel binnen als in onze stadstuin kunt u terecht voor een gezellig feestje! Wilt u meegenomen worden door een selectie van onze wijnen, een reis maken met uw gezelschap door de wereld van onze grote selectie aan wisselende bieren of een open bar voor uw gasten met de dranken door u bepaald. Maak nu een afspraak om het persoonlijk met ons te bespreken. Of vraag via de mail een offerte aan met diverse opties (reserveren@magazijndordrecht.nl)

DJ Magazijn