Make Room | Woonaccessoires

Make Room is ontstaan uit de passie van Susanne voor woonstyling, een passie die ze graag met anderen wilde delen. Susanne komt regelmatig in Frankrijk en is daar altijd op zoek naar toffe vintage en combineert dat thuis graag met wat designeritems en leuke woonaccessoires.

Omdat ze hier zoveel plezier in beleeft, heeft ze in juli 2016 de webshop Make Room overgenomen. De Make Room-site is een fijne site, die helder en duidelijk oogt, waar altijd iets nieuws te vinden is en waar de collectie nooit hetzelfde is. Producten van jonge ontwerpers worden gecombineerd met

vintage en wat grotere merken, zoals House Doctor en Hay Design. Zoals ze graag haar eigen huis inricht, werkt ze ook graag met Make Room.

Door de webshop te combineren met een blog en inspirerende Instagram- en Facebookposts, neemt Make Room je helemaal mee in Susanne haar passie voor woondesign. Als onderdeel van Het Magazijn is de digitale ervaring van Make Room ook in het echt te bevelen. Laat je in een bruisende omgeving inspireren door de verrassende woonaccessoires van Make Room.