Type and press Enter.

Make Room | Woonaccessoires

Make Room | Woonaccessoires

Make Room heeft haar roots in België en is ontstaan vanuit een liefde voor woonaccessoires. In 2016 verhuisde Make Room naar Nederland en groeide verder als webshop en conceptstore in Het Magazijn.
Toen eind 2020 Make Room ter overname beschikbaar kwam wist Anniek het gelijk; ‘dit is wat ik zoek en dit is wat ik wil!’
Vanuit haar passie voor mooie duurzame producten, leuke cadeaus, fijne kaartjes en vintage pareltjes deelt Anniek haar favoriete producten met anderen. Anniek struint graag tweedehands/vintage markten af, zelfs in Frankrijk, om op zoek te gaan naar toffe items die thuis goed te combineren zijn met producten van jonge ontwerpers of juist de grotere merken.
De Make Room webshop is een fijne site, die helder en duidelijk oogt, waar altijd iets nieuws te vinden is en waar de collectie nooit hetzelfde is. Door de webshop te combineren met inspirerende Instagram- en Facebookposts, neemt Make Room je mee in Anniek haar passie voor woondesign en het perfecte cadeau. Als onderdeel van Het Magazijn is de digitale ervaring van Make Room ook in het echt te bevelen. Laat je in een bruisende omgeving inspireren door de verrassende producten van Make Room.

Contact

06 53273070
WhatsApp
Shop Make Room
Shop Make Room
makeroom.nl
info@makeroom.nl