Type and press Enter.

Stichting Het Magazijn

Stichting Het Magazijn

Stichting Het Magazijn is op 29 maart 2018 opgericht door een vijftal rasechte Dordtenaren, die hun stad wilde verrijken met een nieuwe ontmoetingsplaats. Een plek waar mensen op een inspirerende plaats samen kunnen komen en waar zij een divers aanbod aan ervaringen kunnen opdoen. De Stichting sloeg hiervoor de handen inéén met de Stichting Beeldende Kunst (SBK) om een nieuwe invulling te geven aan het pand Voorstraat 180.

Door het bundelen van krachten creëert de Stichting Het Magazijn in Het Magazijn een uniek samenwerking van restaurant, kunstuitleen, galerie en diverse (pop-up)stores. En daarmee een unieke ervaring in Dordrecht. Een samenwerking die een uniek aanbod en een unieke ervaring creëert. Wanneer je aan deze unieke ervaring iets toe kunt voegen, neem dan contact met ons op via info@magazijndordrecht.nl.

Doel
De Stichting heeft ten doel het huren van ruimten – die (mede) voor culturele doeleinden kunnen worden ingezet – van de Gemeente Dordrecht en het (gedeeltelijk) onder verhuren van die ruimten aan derden en voorts al hetgeen metéén en ander verband houdt.

Visie
Stichting Het Magazijn wil door het bundelen van krachten en het samenbrengen van mensen en ideeën een unieke ervaring creëren door Dordtenaren voor de stad.

Missie
Met Het Magazijn wil de Stichting een startpunt voor de stad zijn, de plek waar ontmoetingen plaats vinden en de plek van waaruit ervaringen en ideeën beginnen.

Stichting Het Magazijn
Voorstraat 180
3311ES Dordrecht
Nederland

info@magazijndordrecht.nl

RSIN: 858654519
KvK: 71291393
IBAN: NL97INGB0007417804