Veel gestelde vragen

Betaling

We bieden drie standaard betaalmogelijkheden. Dat zijn iDeal/Bancontact, Applepay of Paypal.

Helaas kunnen we niet voorkomen dat onze mails soms in de spambox belanden. Controleer daarom altijd eerst even of de mail die je mist daarin zit. Zo niet, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen via mail of telefoon.

Bezorgen

Onze bestellingen worden verzonden met de pakketdienst van Postnl. Hiervoor rekenen we een vast tarief, de verzendkosten voor bestellingen binnen Nederland bedragen €7,25.

Verzenden buiten Nederland is eventueel mogelijk, maar neem hiervoor eerst contact met ons op via info@magazijndordrecht.nl.

Onze bestelling worden verzonden met de pakketdienst van Postnl. Deze service levert van dinsdag tot en met zaterdag.

Normaal gesproken worden de pakketten aangeboden op de dag nadat de bevestigingsmail van de verzending is verstuurd. Helaas kunnen de pakketdiensten deze levertijd van één dag niet altijd garanderen, maar in 99% van de gevallen zal dit wel gewoon lukken. Ook is het mogelijk om via de track&trace-site van Postnl een verzending te traceren nadat het is verzonden. In de e-mail waar je verzending wordt bevestigd kun je terug vinden hoe dit exact werkt.

Bestellingen worden verzonden van woensdag t/m vrijdag. Bestelling die op deze dag voor 15.00 uur geplaatst worden, worden doorgaans dezelfde dag verzonden.

Controleer je adres bij het invullen van de gegevens altijd goed! Zie je in de bevestigingsemail toch dat er een verkeerd afleveradres staat, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via telefoon of email. Let op! Als je eenmaal de email met bevestiging van verzending hebt gekregen, is je bestelling al verzonden. Dan is het te laat om het adres te corrigeren en zullen we moeten wachten tot het terugkomt. Wij zullen dan contact opnemen als het pakket bij ons terug is en een afspraak maken om het opnieuw te versturen.

Het kan in een uitzonderlijk geval dat er iets niet is goed gegaan met bezorgen. Controleer dan eerst via track & trace deze heb je ontvangen in de e-mail. Mocht hier iets niet kloppen of je hebt geen track & trace code. Neem dan contact met ons op. Dan zullen wij onze uiterste best doen om het op te lossen.

Ja, in onze fysieke winkel in Het Magazijn in Dordrecht kunnen bestellingen worden opgehaald. Wanneer bij het bestellen wordt gekozen voor “ophalen in Het Magazijn, Dordrecht” laten we weten vanaf wanneer de bestelde producten gereed liggen om opgehaald te worden.

Ruilen & retourneren

Dit is geen probleem. Je kunt binnen een 14 dagen na bestelling het product zonder opgaaf van redenen terugsturen. Het product moet natuurlijk wel ongeopend en ongebruikt zijn. Dan krijg je binnen twee weken je geld terug.

Neem contact met ons op via info@magazijndordrecht.nl voor het retourneren van je product.

Dit is geen probleem. Je kunt binnen een 14 dagen na bestelling het product zonder opgaaf van redenen ruilen. Het product moet natuurlijk wel ongeopend en ongebruikt zijn.

Neem contact met ons op via info@magazijndordrecht.nl voor het ruilen van je product.

We doen ons uiterste best om elke bestelling zo goed mogelijk uit te voeren, maar jammer genoeg gaat het soms mis. In dit geval vragen we om even contact met ons op te nemen. Wij zullen er dan voor zorgen dat het juiste product alsnog kosteloos geleverd zal worden.

We doen er ons uiterste best aan om alleen de beste kwaliteit producten te verkopen. Als de kwaliteit dus niet voldoende is, willen we dat graag weten en samen met jou een goede oplossing vinden.

Neem hiervoor contact met ons op via info@magazijndordrecht.nl.

Contact

Het Magazijn
Voorstraat 180
3311ES Dordrecht
Nederland


Email: info@magazijndordrecht.nl