APP/CLICK & COLLECT!

Je favoriete LP of CD en alles voor de analoge fotograaf gratis thuis bezorgd in Dordrecht of afhalen in Het Magazijn.

APP/CLICK & COLLECT!

Je favoriete LP of CD, alles voor de analoge fotograaf en design en vintage woonaccessoires gratis thuis bezorgd in Dordrecht of afhalen in Het Magazijn.

Velvet Music Dordrecht

Hoe werkt het?

Afhalen in Het Magazijn

Stel je vraag en/of plaats je bestelling via WhatsApp. Wij zullen dan z.s.m. contact met je opnemen betreffende je bestelling, en om een moment af te spreken om het bestelde product af te komen halen in Het Magazijn. Betaling zal plaats kunnen vinden d.m.v. vooruitbetaling met een Tikkie/betaalverzoek.

Gratis thuisbezorgd in Dordrecht*

Stel je vraag en/of plaats je bestelling via WhatsApp. Wij zullen dan z.s.m. contact met je opnemen betreffende je bestelling, en om een moment af te spreken om het bestelde product gratis bij je thuis te komen brengen. Betaling zal plaats kunnen vinden d.m.v. een Tikkie/betaalverzoek of per PIN/creditcard aan de deur.
Wij zullen er natuurlijk alles aan doen om ervoor te zorgen dat de spullen op tijd zijn, maar ook wij zijn vanzelfsprekend afhankelijk van onze leveranciers.
Bestellingen vóór 14.00 uur kunnen dezelfde dag nog bezorgd worden.
*we bezorgen ook in Papendrecht en Zwijndrecht, maar we kunnen same-day-delivery dan niet garanderen.

FotoFilmFabriek

Hoe werkt het?

Ook de analoge fotografie benodigdheden van FotoFilmFabriek worden voor jou gratis in Dordrecht bezorgd. Bezoek fotofilmfabriek.nl, plaats je bestelling, kies voor gratis bezorging in Dordrecht of afhalen in Het Magazijn en zij zorgen dat je je bestelling op afspraak gratis in huis krijgt of voor je klaar ligt in Het Magazijn!

Make Room

Hoe werkt het?

Plaats je bestelling in de webshop en kies voor Ophalen in de winkel of Lokale Kerstbezorging als verzendmethode. De week voor kerst kun je dagelijks je bestelling ophalen in de winkel, op afspraak. Donderdag 23 december bezorgen we je bestelling gratis thuis in de Drechtsteden en Hoeksche Waard.
Heb je vragen? Stuur een berichtje:
info@makeroom.nl

Help Dordtse ondernemingen deze moeilijke tijden door en shop local!