APP/CLICK & COLLECT!

Je favoriete LP of CD en alles voor de analoge fotograaf gratis thuis bezorgd in Dordrecht of afhalen in Het Magazijn.

APP/CLICK & COLLECT!

Je favoriete LP of CD en alles voor de analoge fotograaf gratis thuis bezorgd in Dordrecht of afhalen in Het Magazijn.

Velvet Music Dordrecht

Hoe werkt het?

Afhalen in Het Magazijn

Stel je vraag en/of plaats je bestelling via WhatsApp. Wij zullen dan z.s.m. contact met je opnemen betreffende je bestelling, en om een moment af te spreken om het bestelde product af te komen halen in Het Magazijn. Betaling zal plaats kunnen vinden d.m.v. vooruitbetaling met een Tikkie/betaalverzoek.
Bestellingen dienen 4 uur van te voren te worden geplaatst.

Gratis thuisbezorgd in Dordrecht*

Stel je vraag en/of plaats je bestelling via WhatsApp. Wij zullen dan z.s.m. contact met je opnemen betreffende je bestelling, en om een moment af te spreken om het bestelde product gratis bij je thuis te komen brengen. Betaling zal plaats kunnen vinden d.m.v. een Tikkie/betaalverzoek of per PIN/creditcard aan de deur.
Wij zullen er natuurlijk alles aan doen om ervoor te zorgen dat de spullen op tijd zijn, maar ook wij zijn vanzelfsprekend afhankelijk van onze leveranciers.
Bestellingen vóór 14.00 uur kunnen dezelfde dag nog bezorgd worden.

FotoFilmFabriek

Hoe werkt het?

Ook de analoge fotografie benodigdheden van FotoFilmFabriek worden voor jou gratis in Dordrecht bezorgd. Bezoek fotofilmfabriek.nl, plaats je bestelling, kies voor gratis bezorging in Dordrecht of afhalen in Het Magazijn en zij zorgen dat je je bestelling op afspraak gratis in huis krijgt of op het geselecteerde moment voor je klaar ligt in Het Magazijn!

Bestelling bij Velvet & FotoFilmFabriek
afhalen in Het Magazijn of gratis thuisbezorgd in Dordrecht!

Lekker browsen en/of te shoppen bij ons in Het Magazijn is – op afspraak – ook weer mogelijk.
Om onze trouwe Dordtse* klandizie tegemoet te komen hebben we nog steeds de gratis Velvet Music-bezorgservice weer opgezet, zodat je niet zonder je fotobenodigdheden en/of lp’s en cd’s hoeft komen te zitten. Vanaf 3 maart 2021 is winkelen op afspraak ook mogelijk.
*we bezorgen ook in Papendrecht en Zwijndrecht, maar we kunnen same-day-delivery dan niet garanderen.

Help Dordtse ondernemingen deze moeilijke tijden door en shop local!