FotoFilmFabriek | Alles voor de analoge fotograaf | Voorstraat 180, 3311ES, Dordrecht onder één dak

FotoFilmFabriek

Wij houden van analoge fotografie en geloven dat ook, of misschien wel juist, in het digitale tijdperk analoge fotografie een toegevoegde waarde is. Analoge fotografie is tastbaar, authentiek en soms zelfs uniek. FotoFilmFabriek wil dat graag voor iedereen toegankelijk houden. FotoFilmFabriek is ontstaan toen we, als liefhebbers van analoge fotografie, in 2005 in aanraking met de bijzonder – zilverrijke – films van Adox.

Omdat de films in Nederland niet verkrijgbaar waren en we deze unieke films graag met andere Nederlandse en Belgische analoge fotografieliefhebbers wilden delen, besloten we in januari 2006 de klassieke films en fotopapieren van Adox via onze webwinkel aan te bieden.
Naast het assortiment van Adox breidde de webwinkel in de loop der jaren verder uit met andere merken specifiek gericht op klassiek fotografie.

In Het Magazijn is het aanbod van de webwinkel uitgebreid met een divers aanbod klassieke en nieuwe Polaroid camera’s. Daarnaast is er ook een selectie klassieke kleinbeeldcamera’s te vinden, met name gericht op de beginnende analoge fotograaf.

Openingstijden

Woensdag 10.00 – 17.30 uur

Donderdag 10.00 – 21.00 uur

Vrijdag 10.00 – 17.30 uur

Zaterdag 10.00 – 17.30 uur