Pien Tassen

Ken je dat? Je word veertig en je denkt, nu moet ik gaan doen, wat ik het liefste wil. Nou dit dus, een eigen label, waar je je creativiteit in kwijt kan. Een ambacht al zo oud en waar nog zoveel mee kan. Stukje bij beetje begint alles op zijn plek te vallen en krijgt het jouw eigen signatuur.

Wat ik ook zo mooi vind, is dat je mensen ontmoet met een zelfde passie voor hun vak. En zo ook de mensen van Magazijn. Het is zo gaaf om mee te mogen doen aan zo’n mooi initiatief.

Waar mensen elkaar kunnen ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje in een mooi pand.
Waar je een muziekje kan luisteren, kunst kan vinden, terecht kan voor analoge fotografie en audiorepair. Een fiets kan kopen en ook nog vintage en woon-en of mode accessoires kan aanschaffen. Kortom een creatieve broedplaats, waar je jezelf kan zijn.

Zo zal ook Pien tassen aanwezig zijn. Dit label staat voor eenvoud, mooie kleuren en een knipoog. Wat ik zo mooi vind aan leer, is dat het niet zoveel poespas nodig heeft. Het spreekt al van zichzelf door de kleur en textuur. Als ik daar dan nog iets aan mag toevoegen in zijn eenvoud, is voor mij het plaatje compleet.